Sähköinsinöörit - SILin jäsenille neuvoteltu merkittävä alennus Sähkötyöturvallisuuskoulutuksesta. Hyödynnä nyt kun on mahdollisuus – tarjous on voimassa vain rajallisen ajan.

Jäsenetuja Sähköinsinööreille - SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus verkkokoulutus

Sähköinsinööriliitto on neuvotellut jäsenilleen määräaikaisen alennuksen Sähköinfon SFS 6002 -verkkokurssista. Alennus on voimassa vuoden 2017 aikana tilatuissa koulutuksissa.

Tarjouksen mukainen koulutuksen hinta on 235,00 € sis. alv 24 %. SILin jäsenenä saat kurssista merkittävän alennuksen, sillä normaalihinta on 378,00 € sis. alv. 24%.

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus -verkkokoulutuksesta saat samat valmiudet kuin vastaavasta lähikoulutuksesta. Verkkokurssi vapauttaa sinut ajasta ja paikasta - voit opiskella juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit liikkua kurssissa edestakaisin ja kerrata kaikkia kohtia opintoajan puitteissa. Kurssi on voimassa kuukauden Severi-palvelussa siitä kun olet oston jälkeen saanut erillisen viestin käyttöoikeuksien avautumisesta.

Verkkokurssissa standardin sisältö on jaoteltu seitsemään aihepiiriin, jotka suoritat verkossa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Suoritettuasi verkkokurssin ja siihen liittyvän kokeen hyväksytysti voit tulostaa itsellesi pdf-muotoisen kurssitodistuksen. Hyväksytystä suorituksesta saat lisäksi Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin, joka toimitetaan sinulle postitse. Jatkossa kortti sisältää mahdollisuuden tietojen tarkistamiseen myös Tilaajavastuun Taito -rekisteristä.

Koulutusedun saa käyttöön tekemällä tilauksen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja mainitsemalla Sähköinsinööriliiton jäsenyyden ja jäsennumeron.
Kullakin kurssin suorittajalla on oltava käytössään henkilökohtainen sähköpostiosoite (työ- tai muu osoite), joka pitää ilmoittaa tilauksen yhteydessä, kuten yrityksen virallinen nimi osoitteineen ja laskutustietoineen.

Lisätietoja Sähköinfon koulutuksista ja muista tuotteista saa osoitteesta kauppa.sahkoinfo.fi