Sähköinsinööriliitto on vuodesta 1995 alkaen solminut jäsenistöään koskevia erilaisia alennus-, etu- ja
palvelusopimuksia. Seuraavasta luettelosta löytyvät ne yritykset joiden kanssa Sähköinsinööriliitto on tehnyt jäsenistöään koskevan sopimuksen.


 

Pohjolan Vapaa-ajan tapaturmavakuutus SIL ry:n jäsenille 2017

Jäsenmaksuun sisältyy vapaa-ajan tapaturmavakuutus kaikille liiton alle 70-vuotiaille jäsenille. Hoitokorvaus: tapaturman aiheuttamat hoitokulut korvataan alkuperäisten maksettujen laskujen perusteella 8 410 euroon asti siltä osin kuin niitä ei korvata jonkin lain nojalla. Haittakorvaus: tapaturman aiheuttama lääketieteellinen haitta. Haitalla tarkoitetaan lääketieteellisesti arvioitua yleistä haittaa, joka vammasta aiheutuu vakuutetulle. Korvaus pysyvästä täydestä haitasta on 10 091 euroa.

Lähemmin Pohjolan palvelunumerosta 0303 0303. Vakuutussopimustunnus 16-476-696-5.


 

Suomen Hostellijärjestön jäsenedut Sähköinsinööriliiton jäsenille 2017

FINEL, johon Sähköinsinööriliitto kuuluu, on yksi Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöistä. Sitä kautta Sähköinsinööriliiton jäsenet saavat seuraavat jäsenedut käyttöönsä:

Majoitusetu

Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi-varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa. Verkostoon kuuluu yli 30 yksilöllistä hostellia ympäri Suomea. Suomen hostellit tarjoavat edullisia, viihtyisiä ja yhteisöllisiä majoituspalveluita.

Varaa jäsenhintainen majoituksesi >>

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Sähköinsinööriliiton jäsenet saavat kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan 15 €/vuosi (norm. 20 €).

Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja Suomessa ja maailmalla. Kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Myös ryhmille (vähintään 10 hlöä) on olemassa oma hostellikortti. Ryhmäkortin hinta on 100 €.

Osta jäsenhintainen hostellikortti Hostellit.fi:n verkkokaupasta >>

Jäsenedut saat ilmoittamalla jäsennumerosi, jonka voit tarkistaa tarvittaessa Sähköinsinööriliiton toimistolta.

Tilaamalla Hostellijärjestön uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa ja vinkkejä edullisista majoitusvaihtoehdoista Suomessa ja maailmalla 7 kertaa vuodessa suoraan sähköpostiisi.

Tilaa ilmainen uutiskirje >>

Lisätietoja: Suomen Hostellijärjestö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.hostellit.fi, Facebook.com/hostellimatka

Hostellijarjesto symbol www Logo


 

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kantaasiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen

Liittyminen tapahtuu 104350 sopimusetunumerolla. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One  -kantaasiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silvertason kortin. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta www.clubone.fi.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 104350

Lisätietoja:

Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).

www.clubone.fi


 

Viking Linen jäsenedut vapaa-ajan matkoille


Vapaa-ajan risteilyt

Etu on jopa 10-20 % päivän hinnasta. Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan.

• Helsinki-Tukholma-risteily, tuotetunnus FKKRY

• Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan, tuotetunnus FKKRYP

• Vuorokauden risteily Turusta, tuotetunnus FKKRY

Mahdollisuus käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta.
Tuotetunnus FPKRYhttps://www.vikingline.fi/extranet-startpage/vapaa-ajan-matkat/


Vapaa-ajan reittimatkat

Etu on Helsinki-Maarianhamina-Tukholma-reitillä jopa 20 %, Helsinki-Tallinna-reitillä henkilölipuista jopa 15 %, autopaikoista jopa 20 %ja hyteistä jopa 10 % ja
Turku-Maarianhamina-reitillä hyteistä jopa 10 %ja autopaikoista jopa 20 %. Alennus myönnetään henkilölipun, autopaikan ja hytin hinnasta.
Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja -ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan.
Tuotetunnus FVRES, http://www.vikingline.fi/extranet-startpage/reittimatkat/.

Mahdollisuus käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia. etu kaudesta ja reitistä riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT,

http://www.vikingline.fi/extranet-startpage/vapaa-ajan-matkat/

Vapaa-ajan matkoja varattaessa ilmoitetaan tuotetunnus.
Varaukset: www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta, puh. 0600 41577 (1.75 €/vastattu puhelu + pvm.lmpm.)