MATKA TÄYNNÄ

Lähde mukavassa seurassa kesäiseen Tallinnaan ja koe samalla Tallinnan reittien uusi lippulaiva, nesteytettyä maakaasua polttoaineenaan käyttävä m/s Megastar. Lisäksi päivän aikana on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia virolaisten pitkäaikaisten ystäviemme kanssa.
Lähtö klo 07.30 Helsingin Länsisatamasta (kokoontuminen klo 06.45) ja paluu samaan paikkaan klo 21.30. Tutustumme aamupäivällä paikalliseen ”tiedekeskus Heurekaan”,Energia Avastuskeskukseen. Virolaisten isäntiemme kanssa nautitun lounaan jälkeen tutustumme Tallinnan teknillisen yliopiston (TTU) Sähkövoimatekniikan instituuttiin ja Suomestakin tuotavaa sekajäteraaka-ainetta hyödyntävään Irun voimalaitokseen. Iltapäivän lopuksi ennen laivan lähtöä jää puolisentoista tuntia aikaa omaehtoisesti tutustua Tallinnaan ja/tai ostoksille. Aikataulutettu ohjelma lähetetään ilmoittautuneille laskun yhteydessä.

Järjestelyiden vuoksi ehdoton takaraja sitovalle ilmoittautumiselle on torstai 15.6. klo 16.
Paikkoja on rajoitetusti! 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä mahtuu mukaan.
Matkan hinta, sisältäen
-laivamatkat ja yhteisen matkatavarahytin m/p
-aamiaisen laivalla
-kuljetukset paikanpäällä
-sisäänpääsymaksut
-lounaan
on ainoastaan 67 euroa. Ilmoittautuminen on saman tien sitova, ja sen jälkeen tehdyt peruutukset joudumme valitettavasti laskuttamaan täysimääräisinä.
Ilmoittautumiset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla SILin toimistoon 09 668 9850.