Sähköurakoitsijapäivillä Tampereella jaettiin 24.11.2016 tunnustuksia eri tavoin sähköalalla ansioituneille henkilöille. Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry palkitsi yhden henkilön kultaisella ja neljä hopeisella ansiomerkillä. Ansiomerkit jakoi STUL ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Kuusela.

Kultaisen ansiomerkin sai Sähköinsinöörien puheenjohtaja ja SESKOn toimitusjohtaja Sinikka Hieta-Wilkman. Hän on työskennellyt sähköistysalalla koko uransa useissa eri yrityksissä ja yhteisöissä, myös mm. Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton teknisenä johtajana. Lista Hieta-Wilkmanin aikaansaannoksista sähköalan koulutus- ja julkaisutoiminnan, tarkastustoiminnan, lainsäädännön, kansainvälisen yhteistyön ja standardoinnin kehittämisen ja johtamisen tehtävissä on pitkä ja vaikuttava.

Hopeiset ansiomerkit vastaanottivat lehtori Veijo Piikkilä Tampereen ammattikorkeakoulusta TAMKista, myyntijohtaja Jorma Koskiola Airam Oy:stä, toimitusjohtaja Juha Hietarinta LST Groupista ja pääarvioija Arto Kari Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:stä.
Lue lisää tästä.