Eurovision laulukilpailulle uusi suomalainen mobiilisovellus

Eurovision laulukilpailulle uusi suomalainen mobiilisovellus

6.5.2024

Maailman suurin elävän musiikin kilpailu Euroviisut uudisti mobiilisovelluksensa tänä keväänä, ennen tämän vuoden Ruotsin Malmössä järjestettäviä kilpailuja. Sovellus on rakennettu suomalaisen Choicelyn No Code -alustalla.

- Etsimme erikoistunutta kumppania, jonka avulla voimme kehittää mobiilisovellustamme nopeasti ja joustavasti. Haluamme palvella paremmin euroviisufaneja kaikkialla maailmassa, sanoo Eurovision laulukilpailun digi- ja viestintäpäällikkö Dave Goodman.

Choicelylla mobiilisovellus rakennetaan käyttämällä visuaalista käyttöliittymää, joka ei vaadi koodaustaitoja; mobiilisovelluksia tehdään vastaavasti kuin Wixillä tai Wordpressillä nettisivuja. Choicely on perustettu Suomessa ja sitä käyttävät media-, urheilu- ja viihdealan johtavat toimijat, sekä yritykset useilla muilla toimialoilla yli 50 maassa.

Euroviisusovelluksessa on uusi laaja mediaportaali sekä fanialue, joka on täynnä interaktiivisia faniaktivointeja, kuten Scoreboard eli tulostaulu. Tulostaulun avulla katsojat voivat rankata suosikkiesiintyjänsä alkaen 12 pisteestä, sekä jakaa rankinginsa helposti sosiaalisessa mediassa.

Fanit voivat helposti äänestää semifinaalien sekä finaalien aikana omia suosikkejaan mobiilisovelluksella.

Uudistettu Eurovision laulukilpailusovellus löytyy Apple App Storesta ja Google Play Storesta.