Kimmo Hallamaasta EuropeOnin puheenjohtaja

25.10.2024

Sähköurakoitsijoiden eurooppalainen kattojärjestö EuropeOn on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen STULin varapuheenjohtajan Kimmo Hallamaan, joka aloittaa tehtävässään välittömästi. EuropeOn, jonka toiminnassa STUL on ollut mukana vuodesta 1984, täyttää tänä vuonna 70 vuotta.

Hallamaa on vuodesta 2021 lähtien toiminut EuropeOnin hallituksessa ja aloitti nyt kolmivuotisen puheenjohtajakautensa. 

- Tämä on henkilökohtaisesti merkittävä luottamuksenosoitus eurooppalaisilta kollegoiltani, ja otan tehtävän nöyrin mielin vastaan. Sähköistysala on avainasemassa vihreässä siirtymässä, ja siksi EuropeOnissa tekemämme vaikuttamistyön arvo korostuu entisestään. Haluan olla vahvasti mukana viemässä viestiämme eteenpäin, toteaa vastavalittu puheenjohtaja.

EuropeOn täyttää tänä vuonna 70 vuotta, joten uusi puheenjohtaja pääsee johtamaan todella kokenutta organisaatiota. Sähkö- ja teleurakoitsijat STUL ry on vuodesta 1984 lähtien ollut mukana EuropeOnin toiminnassa. Nyt valittu puheenjohtaja on järjestön toinen suomalainen puheenjohtaja, sillä Janne Skogbergtoimi puheenjohtajana vuosina 2011–2015. 

EuropeOnin entinen puheenjohtaja Martin Bailey luovutti puheenjohtajan käädyt uudelle puheenjohtajalle, Kimmo Hallamaalle. (Kuva: Jarmo Töyräs)