Olli Köresaar on nimitetty Ahlsellin Suomen ja Baltian uudeksi toimitusjohtajaksi

14.8.2024

KTM Olli Köresaar (41) on nimitetty Ahlsellin Suomen ja Baltian uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2024 ja toimii myös Ahlsell-konsernin johtoryhmässä.

Olli siirtyy Ahlsellille Schindleriltä, jossa hän työskenteli useissa tehtävissä yli 16 vuoden ajan, viimeisimpänä Ison-Britannian ja Irlannin yksiköiden toimitusjohtajana ja sitä ennen Pohjoismaiden yksiköiden, Suomi mukaan lukien, toimitusjohtajana. Olli on innostava johtaja ja tunnettu kyvystään edistää muutosta ja erinomaisesta liiketoiminnan ymmärryksestään. Olli on osaava konetekniikan ja tuotantoteollisuuden ammattilainen, ja hänen vankasta kansainvälisestä kokemuksestaan on etua hänen uudessa tehtävässään Ahlsellilla.

– Olen iloinen voidessani toivottaa Olli Köresaarin tervetulleeksi Ahlsellille. Hänen arvopohjainen johtamisensa ja maine muutosjohtajana yhdessä hänen laajan toimialan ja kansainvälisen liiketoiminnan kokemuksensa kanssa tekevät hänestä erinomaisen lisän tiimiimme, kertoo Claes Seldeby, Ahlsell AB:n toimitusjohtaja.

Ahlsellin Baltian toiminta kuuluu myös uuden toimitusjohtajan vastuualueisiin 1.9.2024 alkaen. Tällä muutoksella tavoitellaan liiketoimintamahdollisuuksien ja synergioiden kehittämistä.

– Olen erittäin iloinen päästessäni osaksi Ahlsellin kaltaista yhtiötä, jolla on vahvat arvot ja juuret sekä vankka asema kaikilla Pohjoismaiden markkina-alueilla. Näen Suomen ja Baltian liiketoiminnassa runsaasti kasvumahdollisuuksia, jotka voimme saavuttaa toimimalla yhdessä Ahlsellin toimintatapojen mukaisesti. Suuri kiitos Ahlsellille siitä, että minut valittiin tähän tehtävään. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä kaikkien ahlsellilaisten kanssa, kertoo Ahsellin Suomen ja Baltian uusi toimitusjohtaja Olli Köresaar.