Schneider Electricille tunnustusta

8.8.2024

Riippumaton tutkimusyhtiö Verdantix on vastajulkaistussa raportissaan nimennyt energianhallinnan ja automaation asiantuntijan Schneider Electricin rakennusalan johtavaksi konsulttitaloksi. Verdantixin Green Quadrant: Building Decarbonization Consulting 2024 -raportti on yhtiön ensimmäinen julkaisu, jossa käsitellään mahdollisuuksia vähentää rakennussektorin hiilidioksidipäästöjä energianhallintapalveluiden avulla. Rakennussektorin osuus maailman energiaan liittyvistä päästöistä on 37 prosenttia suorat ja epäsuorat päästöt mukaan lukien.

Verdantixin raportissa arvioidaan konsultointipalvelujen valmiuksia vähentää nykyisten rakennettujen ympäristöjen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa niiden energiatehokkuutta. Schneider Electric sai tunnustusta kokonaisvaltaisesta neuvontatyöstä hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä. Raportissa nostetaan erityisesti esiin yhtiön asiantuntemus rakennusjärjestelmien optimoinnissa, energiankäytön mallintamisessa sekä uusiutuvan energian strategiassa ja hankinnassa.

Schneider Electric on tunnistanut olennaisimmat keinot, joiden avulla rakennuksissa voidaan saavuttaa nollatason nettomääräinen energiankulutus. Toimenpiteiden ytimessä ovat strategia, digitalisointi ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen.

Schneider Electricin Sustainability Business yksi maailman johtavia yrityksiä, joka tarjoaa energian ja kestävän kehityksen konsultointeja ja hallinnoituja palveluja. Sen kestävän kehityksen liiketoimintoinnoissa työskentelee yli 3 000 asiantuntijaa yli 180 maassa. Schneiderin ydinpalveluihin kuuluvat markkina- ja ilmastoriskianalyysit, energiatehokkuuden, energianhallinnan ja kestävän kehityksen konsultointi sekä uusiutuvaan energiaan ja hiilidioksidipäästöihin liittyvä neuvonta.