Uusi, edullisempi näytönvaihtopalvelu iPhoneille

Uusi, edullisempi näytönvaihtopalvelu iPhoneille

4.10.2024

Fonum lanseeraa uuden edullisen ja kestävän ratkaisun puhelimen näytön korjaamiseen. LCD-näytönvaihtopalvelu on saatavilla iPhone-puhelimille kaikissa Fonumin liikkeissä.

Aiemmin Fonumin valikoimissa on ollut saatavilla vain alkuperäistä iPhonen näyttöä vastaava OLED-näytönvaihto, mutta nyt asiakkaat voivat valita myös edullisemman LCD-näytönvaihtopalvelun.

Fonumin teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan 54 % suomalaisista, jotka jättivät rikkinäisen puhelimen korjaamatta, ilmoittivat syyksi sen liian korkean hinnan.

LCD- ja OLED-näytöillä on teknisiä eroja, kuten katselukulma, näytön kirkkaus ja akun virrankulutus. Esimerkiksi OLED-näyttöjen yksittäisten pikselien hallinta mahdollistaa syvemmät mustan sävyt ja alhaisemman virrankulutuksen, kun taas LCD-näytön taustavalo on jatkuvasti päällä, mikä näkyy hieman erilaisena kirkkaampana värintoistona. Kuitenkin suurin ero näytönvaihdon valinnassa tulee hinnasta, ja esimerkiksi iPhone 14:n LCD-näytönvaihto maksaa 139,99 euroa, kun OLED-näytönvaihdon hinta on 429,99 euroa.

Kaikissa Fonum-liikkeissä on saatavilla testikappale LCD-näytöstä, jotta asiakas voi itse tutustua uuteen vaihtoehtoon ennen ostopäätöstä. Lisäksi asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan oikean huoltopalvelun valinnassa.

Fonumin teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan 54 % suomalaisista, jotka jättivät rikkinäisen puhelimen korjaamatta, ilmoittivat syyksi sen liian korkean hinnan. (Kuva: Pixabay)